Terug naar Mensen maken de stad

Tot slot

We sluiten geen enkele partij uit om mee samen te werken

GLP noemt zichzelf niet voor niets een burger partij. GLP is van mening, dat je de keuze na de verkiezingen moet respecteren van alle burgers van Almere. GLP wil samenwerken met de partijen waarvan de doelstellingen overeenkomen en daar een akkoord mee sluiten. Alle punten die we niet gezamenlijk delen laten we over aan de raad. Om zo te werk te gaan, hoef je geen enkele partij uit te sluiten.

We sluiten de vorming van een minderheidscoalitie niet bij voorbaat uit

Omdat GLP wel haar belofte naar de kiezer toe waar wilt maken, kijken we naar de overeenkomsten met de andere partijen en sluiten we dus geen compromissen. GLP kan daarom goed leven met een minderheidscoalitie. Zo moeten we voor alle voorstellen steun vinden bij alle partijen die deelnemen in de gemeenteraad en dat vinden wij pas echte democratie.

  • U W                S   T   E   M               T   E   L   T

Zojuist hebt u onze programma gelezen. U hebt kunnen lezen dat we veel willen bereiken in Almere. Natuurlijk hopen we dat we op uw stem kunnen rekenen. Wij zullen hoe dan ook ons programma blijven uitvoeren. Of we nu in het college terechtkomen of in de Raad. ‘Meer democratie’ is ons motto en daar zullen we ons hard voor blijven maken. Daarom zullen we ook alleen afspraken met andere partijen maken over punten die we overeenkomstig hebben met hen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://almere.groenliberalepartij.nl/verkiezingsprogramma/mensen-maken-de-stad/tot-slot/