JGL

 Kijk wat jij kan doen!
Je groen-liberale toekomst begint vandaag nog!
hoeliberaalNatuurlijk heeft GLP Almere ook een jongerenafdeling, namelijk JGL (Jong Groen Liberaal).

De 10 speerpunten van JGL Almere

Niets is verplicht, alles is mogelijk

Bij de JGL kun je laagdrempelig politiek actief worden op zowel lokaal als nationaal niveau. Als JGL’er kun je zelf bepalen hoeveel je uit je lidmaatschap haalt: JGL’ers krijgen de kans om cursussen te volgen, deel te nemen aan debatten, bestuurservaring op te doen en vrienden voor het leven te maken. Niets is verplicht, maar alles is mogelijk.

Word actief!

De JGL heeft echter nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan onze trainingen door heel Nederland die ervoor zorgen dat je iedere discussie, presentatie of debat met gemak aankunt. Ook als je meer te weten wilt komen over bijvoorbeeld het liberalisme, andere politieke overtuigingen of de werking van het Nederlandse of Europese parlement ben je bij de JGL aan het juiste adres.

Door actief te worden in (afdelings)besturen, commissies of projectgroepen krijgen JGL’ers de kans om de kneepjes van het besturen en organiseren onder de knie te krijgen. Daar heb je later, of je nu voor de politiek kiest of niet, altijd profijt van.

Natuurlijk is de JGL ook een organisatie waar je goed zit als je op zoek bent naar gezelligheid en vriendschappen voor het leven. Want JGL’ers begrijpen als geen ander dat het leven meer is dan alleen politiek.

Nog vragen? JGL’er worden?

Heb je  vragen over de JGL? Stuur dan gerust een e-mail via jongliberaal@groenliberalepartij.nl !

Wil je ook meepraten over wat er allemaal in jouw stad gebeurt, meld je dan nu aan .
Klik hier voor meer informatie en word lid voor slechts € 10,-
Praat mee, beslis mee en doe mee.

Volg ons ook via 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://almere.groenliberalepartij.nl/jgl/