GLP start meldpunt over Medipoint

 

Persbericht:

Wat waren we van GLP blij dat de gemeente Almere en Welzorg uit elkaar gingen. We hadden zelfs in ons verkiezingsprogramma staan, dat de gemeente uit moest kijken naar een andere zorgaanbieder voor hulpmiddelen. Nou, dat is dan gebeurt. De gemeente Almere gaat in zee met Medipoint. Sinds het moment, dat Medipoint hulpmiddelen is gaan leveren voor de gemeente Almere, stromen bij ons de klachten al binnen. Natuurlijk denken wij ook van, ach dit zijn fouten die er bij horen als alles nog in de kinderschoenen staat en laten we hopen dat het uiteindelijk toch nog wel goed komt.

De klachten beginnen al als men Medipoint belt. Men wordt onvriendelijk behandeld en er wordt niet geprobeerd om tot een oplossing te komen.

De mensen die aangewezen zijn op hulpmiddelen moeten vaak te lang wachten op hun hulpmiddelen. Als het bij Medipoint niet voorradig is, dan komt er tijdelijk een ander, die vaak niet in orde is, maar tja Medipoint kan geen andere leveren. Zelfs als er eindelijk iets wordt geleverd, dan zit er vaak niet op, wat er op had moeten zitten. Medipoint neemt het dan weer mee, geeft het hulpmiddel aan een ander en vervolgens wordt er weer een nieuwe besteld. Dit zijn zo maar enkele voorbeelden, van de klachten die wij binnen krijgen.

Heeft de gemeente Almere, alvorens ze in zee gingen met Medipoint, wel onderzocht met wie ze in zee zijn gegaan? Als je op Google zoekt naar klachten Medipoint, dan geloof je je eigen ogen niet. Hier een paar voorbeelden:

GLP is daarom een meldpunt begonnen, om alle klachten van mensen die gebruik maken van de WMO en aangewezen zijn op de hulpmiddelen van Medipoint in kaart te brengen.

Klik hier om naar het meldpunt te gaan.

Wij wachten op uw reactie en dit spelen we (zonder uw gegevens te gebruiken) door naar de gemeente Almere.

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://almere.groenliberalepartij.nl/glp-start-meldpunt-over-medipoint/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.